YouTube Reclame | Start nu
14479
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14479,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.2,vc_responsive
 

Start nu

STAP 1: GEEF JE DOELGROEP WEER

Bespreek samen met ons waar je klanten en prospecten wonen, hoe oud ze zijn, wat hen interesseert en wat niet, welke websites ze bezoeken, welke zoektermen ze ingeven en of ze jouw website al bezocht hebben. Wij gebruiken al deze informatie om de doelgroep zo specifiek mogelijk te bepalen. Enkel mensen die jouw potentiële klant kunnen worden, krijgen de reclame te zien. Hierdoor betaal je enkel voor reclame die werkt.

STAP 2: LAAT EEN VIDEO MAKEN OF LEVER ZELF EEN VIDEO AAN

Wij laten de keuze aan jou. Of je levert een bestaande video aan of je laat er één of meerdere door ons maken. In het laatste geval bespreken we samen de boodschap die je wilt communiceren en de stijl waarin dit verpakt moet worden. Wij leveren daarna een hoog professioneel resultaat af.

STAP 3: WIJ STARTEN JOUW CAMPAGNE

Geweldig, je hoeft niets meer te doen! Wij starten jouw campagne op en houden regelmatig de resultaten in het oog. We sturen bij waar het kan zodat je budget op de meest efficiënte manier wordt gebruikt. Wij hanteren de meest nauwkeurige cijfers en kunnen real-time volgen hoeveel personen via de advertenties op jouw website komen en/of een aankoop doen via de webshop.

Maak nu een afspraak en zet de eerste stap naar meer klanten.